Mica


 

Care va mai amintiti de pustoaica cu par balai si cu ochii de un albastru de nedescris…Mica o chema,fetita cu par balai a crescut si a devenit o domnisoara foarte frumoasa si pe deasupra ( desi este un lucru rar) , a devenit si foarte desteapta.

Michaela Niculescu ( pe numele ei adevarat) s-a nascut in data de 6 noiembrie, anul de gratie 1981, a inceput timid scoala generala Tudor Arghezi in 1988, ca apoi sa paseasca ca o domnisoara ce era ( dupa propriile ei spuse in cantecul „Sunt domnisoara la varsta mea), pragul colegiului Spiru Haret sectia mate-fizica in 1996.

In 2000 a terminat colegiul si ca orice domnisoara care se respecta a fost admisa in cadrul Universitatii Bucuresti ( spre uimirea celor ca vedeau in ea o stralucita matematiciana sau fiziciana) la sectia de Limbi Straine,  specializarea engleza neerlandeza.

In octombrie 2003- februarie 2004 obtine o bursa in cadrul universitatii din Viena, bursa acordata de serviciul austriac de schimb academic (lucrări despre realismul magic în literature tânără de limbă olandeză, coexistenţa toxicomaniei şi a monarhiei în Olanda, precursorii studiilor culturale,, gândirea lui Michel Foucault) .

In iunie 2004 obtine licenta in filologie, ca apoi in 2005 sa absolve masteratul( dizertaţie cu titlul From the Critique of Ideology to Critical Thinking) cu nota 10!

Acum este doctor in filologie ,dupa spusele ei  trateaza partea dreapta a creeierului :), and u can call her Doc Mica  😉

Cam aceasta este transformarea fetitei cu par Balai intr-o adevarata domnisoara!

Mica inainte sa devina domnisoara la varsta ei 🙂  (scuzati poza dar mai mult de atat nu am reusit sa gasesc si sa o aranjez in photoshop)

Si aici o adevarata domnisoara.


See ya

J.

Reclame

2 gânduri despre „Mica

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s