Ducu Ion


A venit vremea sa scriu si despre idolul pustoaicelor din acea vreme: Ducu Ion.

Ducu s-a nascut in Bucuresti pe data de 12 mai 1981…ambii parinti lucrand in lumea televiziunii, dupa aventura Abracadabra s-a orientat spre realizarea de seriale, fiind producatorul serialelor „Ingerasii”, „State de Romania” etc.

Deoarece mama si tatal sau au lucrat inca de la inceputul deschiderii postului Pro. Tv, ca realizatori de programe, el impreuna cu fratele sau Cosmin a trait pe platourile de filmare din Buftea si pare ca mosteneste simtul artistic si curajul infruntarii ” provocarilor „ce ti le ofera producerea si realizarea unor telenovele romanesti.

Dupa aproximativ 2 ani de relatie de dragoste cu actrita Diana Dumitrescu, Ducu s-a hotarat , intr-un cadru festiv sa se logodeasca cu aceasta in Insulele Maldive, in noaptea de revelion, cei doi au anuntat la petrecerea de botez a micutului Zsolt Jr., fiul Nicoletei Luciu data casatoriei si la varsta de 28 de ani, la Buftea : „Studiourile MediaPro din Buftea sunt cel mai potrivit loc în care putem face nunta. Asta pentru că acesta este locul în care ne-am cunoscut, aici ne petrecem cea mai mare parte a timpului şi tot aici am văzut cele mai frumoase şi romantice apusuri de soare.Este un loc magic pentru amândoi. Cununia noastra religioasă va avea loc pe malul lacului, la apus, cadrul va fi unul feeric şi romantic. Sunt sigură că toţi invitaţii se vor simţi ca într-o poveste!” ( Diana Dumitrescu), a avut loc petrecerea , cu sute de invitati din Studiourile Media Pro.

J.

Reclame

Un gând despre „Ducu Ion

  1. Pingback: 2010 in review « abracadabraro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s