Abracadabra se reuneşte în premieră, după 10 ani, la ProTV Internaţional


Primii care le trec pragul, în aceste zile de sărbătoare, sunt membrii grupului Abracadabra, pe care ProTV Internaţional a reuşit să îi strângă în premieră pe micile ecrane la emisiunea „Weekend cu Monica Dascălu”, după 10 ani de la încheierea emisiunii fenomen care a fascinat generaţii întregi de copii.

Sâmbătă şi duminică, de la ora 18.30, ProTV Internaţional va difuza două ediţii speciale, de sărbătoare, ale emisiunii prezentate de Monica Dascălu, în care Dana-Abramburica, Geo-Abramburici, Andreea, Ducu, Radu şi Mica le vor povesti românilor de pretutindeni ce s-a întâmplat cu ei în aceşti 10 ani, practic de cînd s-a difuzat ultima ediţie Abracadabra.
Telespectatorii vor afla cu această ocazie că viaţa a avut pentru fiecare o poveste unică şi frumoasă:
Mica este profesoara la Catedra de Limbi Străine, a terminat doctoratul în Filologie în limba engleză şi pînă acum a fost plecată cu burse de studiu şi cercetare în 5 ţări din Europa.
Radu a absolvit Facultatea de Regie Film, lucreaza in publicitate dar si la lung metraje, este logodit si are o fetita de 6 luni, Geo a terminat tot Regie Film, face dublaje pentru desene animate si a lucrat si la serialul „State de Romania”. Andreea a absolvit tot Facultatea de Regie, dar dupa ce a fost producator o vreme, si-a deschis propriile afaceri. Ducu a terminat Facultatea de Jurnalism si a fost producator la postul ACASĂ la emisiuni sociale, de divertisment, au urmat seriale „Păcatele Evei”, „Daria, iubirea mea”, „Îngeraşii”, si in prezent este producator la serialul „State de Romania”, iar Dana Rogoz a terminat doua facultati, de Comunicare si Relaţii Publice, dar si de Actorie, iar în prezent este actrită.
Reuniţi în platoul emisiunii „Weekend cu Monica Dascălu”, bucuroşi şi emoţionaţi deopotrivă de reîntâlnirea în formulă completă, foştii copii de la Abracadabra povestesc cu nostalgie despre începuturile emisiunii, de atmosfera de pe platourile de filmare, dar şi despre relaţia cu actorul Marian Râlea, Magicianul care le-a marcat destinul. Pentru că avea filmări, Magi nu a putut veni alături de ei în platoul, dar le-a făcut o mare surpriză prin telefon. „Au trecut foarte repede cei 10 ani pe care i-am petrecut ca o familie. Ei au crescut dar pentru mine tot aşa au rămas – copii. Toate momentele petrecute împreună au fost frumoase,” a declarat actorul, care, a povestit că şi în prezent i se spune Magi şi lui dar şi familiei, cum ar fi mama lui de la Brasov, pe care toata lumea o striga „Tanti Magi”.
Monica Dascălu va avea şi o surpriză pentru Colombina, Abramburica, Abramburici şi celelalte personaje de poveste, pentru care a pregătit câteva secvenţe emoţionante şi amuzante atât din prima ediţie a emsiunii Abracadabra cât şi alte scenete în care au jucat. Cei care sunt învăţaţi să aprecieze bucuria magiei şi a poveştilor, care îşi amintesc cu drag de copilărie şi de frumuseţea duminicilor în care erau purtaţi spre o lume de basm, sunt invitaţi să ia parte în acest weekend la o întâlnire specială cu membrii echipei Abracadabra.

sursa: http://www.protvi.ro

Enjoy,

J.

Reclame

4 gânduri despre „Abracadabra se reuneşte în premieră, după 10 ani, la ProTV Internaţional

  1. Si daca nu prindem Pro Tv International? Exista streaming pe net sau va fi postata emisiunea? Mi-as dori tare mult sa o vad :(…

  2. Pingback: 2010 in review « abracadabraro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s