Diana Dumitrescu, mesaj emoţionant pentru Mica


Cu toţii ar trebui să ne oprim din ritmul alert al vieţii şi să conştientizăm cât de important este să preţuim fiecare moment, să ne bucurăm de fiecare zi trăită şi să le spunem celor dragi că îi iubim.

Cuvintele de mai jos aparţin Dianei Dumitrescu şi transmit un mesaj important:

Pentru un inger ce azi ne lumineaza calea…

„Sunt momente in viata, cand esti zguduit. Bine de tot, chiar. Incepi sa realizezi ce este de fapt important.

Familia. Joaca cel mai important rol in vietile noastre. Parinti, bunici, soti, sotii, copii, nepoti… trebuie sa ne amintim sa le spunem cat de mult ii iubim si ce inseamna pentru noi.

Apoi sunt prietenii. Pentru unii mai multi, pentru altii mai putini, dar mereu langa noi si, care, intr-un fel sau altul, ne influenteaza viata si personalitatea. Si lor trebuie sa le spunem ce simtim pentru ei, sa le multumim cand ne sunt alaturi, la bine, la greu.

Conteaza, cum ne traim viata. Daca stim sa ne bucuram cu adevarat de tot ce ni se intampla. De tot ce invatam. De ceea ce ne raneste sau ne bucura. Din pacate, realizam lucrurile astea cand are loc cate o tragedie. Pacat. Pacat ca trebuie sa se intample ceva rau, ceva ce ne atinge in adancul sufletului, sa realizam ca suntem oameni si ca suntem pe lumea asta frumoasa sa ne bucuram de ea. Traim prea repede, prea concentrati in a face bani, ca sa ne bucuram de ceea ce este important. Da, sa luptam pentru supravietuire, dar sa nu uitam pentru ce suntem de fapt aici.

Tragediile…ne lumineaza…si totusi, lumina aceea se stinge destul de repede… Poate ar trebui sa incercam sa o tinem aprinsa mai mult timp. Poate ar trebui sa invatam sa ne luminam singuri drumul, ca sa fim siguri ca nu gresim directia.

Pentru un inger ce azi ne lumineaza calea…”

(Diana Dumitrescu)

http://dianadumitrescu.ro/pentru-un-inger-ce-azi-ne-lumineaza-calea

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s